DESPRE NOI

COMPANIA

Carvai Energoprod SRL este o companie specializata in proiectare, fabricare si comercializare motoare, generatoae si transformatoare electrice.

Răspundem la o marea varietate de aplicații pentru motoare în aproape toate sectoarele industriale, precum marină, petrol și gaze, produse chimice, construcții, energie etc., compania noastra este întotdeauna gata să găsească cea mai bună soluție tehnică posibilă în cele mai convenabile condiții.

Dorim sa ne impunem prezenta la nivel global, în fiecare zi confirmăm marele profesionalism în relațiile de afaceri. Calitatea motoarelor noastre garantează performanțe și fiabilitate ridicate chiar și în cele mai solicitante aplicații. 

atp-motor-storage
SECTOARE-INDUSTRIALE

SECTOARE INDUSTRIALE

Răspundem la  marea varietate de  aplicații pentru motoare în aproape  toate sectoarele industriale,  precum marină, petrol și gaze, produse chimice, construcții, energie etc., întotdeauna gata să  găsească cea mai bună soluție tehnică posibilă în cele mai convenabile condiții.

Datorită  organizației flexibile,  echipa noastră tehnică și de vânzări este capabilă să  facă față tuturor cerințelor piețelor moderne într-un timp scurt  și să acorde o atenție maximă  realizării celor mai provocatoare proiecte.

CALITATEA NOASTRĂ ESTE CERTIFICATĂ

Scopul nostru este de a produce produse de înaltă calitate certificate după cele mai importante standarde. Ne concentrăm întotdeauna munca pentru a oferi un produs care să satisfacă cerințele clienților, să definim abordarea îmbunătățirii continue și să monitorizăm satisfacția clienților.